Daniëlle (37)

“Eindelijk heeft mijn klacht een naam: disfunctioneel ademen.”
“Na de geboorte van mijn dochter hield ik vage klachten. Ik was ongerust, duizelig, soms benauwd en vooral doodmoe. Maar ja, moe, dat is elke vrouw na een bevalling. De huisarts kon niets vinden. Ik werd doorverwezen naar een cardioloog, naar een psycholoog, en de KNO-arts heeft zelfs mijn evenwichtsorganen getest. Maar het leverde niets op. Totdat ik kennismaakte met Stijn Mol en Carel van Wetering. En mijn klachten een concrete naam kregen: disfunctioneel ademen. Ik leer nu eigenlijk opnieuw ademen.”

John (71)

“Ik was al na een paar sessies van mijn klachten af.”
Ik had jarenlang last van een drukkend, knijpend gevoel op de borst bij inspanning, terwijl ik als amateur-racefietser altijd een uitstekende conditie heb gehad. Op het laatst kon ik helemaal niet meer fietsen. En mijn conditie holde achteruit. Na allerlei omwegen – ik heb zelfs een hartkatheterisatie gehad – kwam ik bij Stijn Mol. Die constateerde dat ik niet goed ademde. Tijdens de behandeling van Carel van Wetering vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Ik was al na een paar sessies van mijn klachten af.

Hans (64)

“Toen ik mijn huisartsenpraktijk had overgedaan, kreeg ik allerlei klachten. Ik voelde me angstig en maakte me grote zorgen over mijn gezondheid. Bij de minste inspanning was ik kortademig. Skiën bijvoorbeeld, wat ik altijd graag deed, ging echt niet meer. De dokter dacht aan COPD en verwees mij naar Stijn Mol. Die stelde vast dat ik disfunctioneel ademde: al na 5 behandelingen waren mijn klachten verbeterd. Dit had ik – ook voor de patiënten in mijn praktijk – graag eerder geweten.”

Raoul, (24)

“Ik ben semi- professioneel kickbokser, maar na een paar jaar kon ik door mijn astma mijn sport niet meer beoefenen. De sportarts verwees mij naar Carel van Wetering voor verbetering van mijn ademhalingstechniek. Nu gaat het weer prima. En als ik dan toch weer eens door mijn mond zit te ademen, tikt mijn vriendin mij gelukkig op mijn vingers.”

Verified by MonsterInsights