Kennismaken met de Kliniek voor Ademtechniek

Longarts Stijn Mol en dr. Carel van Wetering hebben in de afgelopen 25 jaar duizenden mensen gezien en geholpen met een nieuwe ademhalingstechniek. Mensen met een (long)ziekte, maar ook gezonde mensen, onder wie (top)sporters en zelfs artsen en fysiotherapeuten, die zich niet bewust waren van hun verkeerde adempatroon.

Zij werken in Medisch Kwartier Eindhoven

een nieuwe huisartsenpraktijk “met een brede blik”.

www.medischkwartiereindhoven.nl

Carel van Wetering

Fysiotherapeut

Omdat hij als kind astma had, weet Carel hoe cruciaal een goede ademhaling is. Na zijn opleiding tot fysiotherapeut deed hij ervaring op bij het Universitair Longcentrum Nijmegen. In 1994 startte hij zijn eigen fysiopraktijk voor patiënten met ademhalingsklachten. In 2010 rondde Carel in Maastricht zijn promotieonderzoek af naar de effecten en kosten van de behandeling van patiënten met COPD.

Stijn Mol

Longarts

Stijn Mol is vanaf 1988 tot 1 september 2021 als longarts verbonden geweest aan het Máxima Medisch Centrum Eindhoven Veldhoven. Hij behandelde daar  patiënten met astma, COPD en slaapapneu en was actief betrokken bij het longrevalidatie programma. Hij is speciaal geïnteresseerd  in klachten door disfunctioneel ademen.

Wat maakt de Kliniek voor Ademtechniek anders?

Bij de Kliniek voor Ademtechniek ben je in veilige handen. Nergens anders profiteer je van de expertise van een longarts én een fysiotherapeut in één consult. Je behandeling is gericht op het resetten van je adempatroon. Concreet en vooral praktisch: je doet 6x per dag 5 minuten oefeningen.

Verified by MonsterInsights